Boktips Livet kan börja Sheila O'Flanagan
Boktips Livet kan börja Sheila O'Flanagan

Handling

När Imogen försvinner spårlöst står hennes familj handfallen. Någon som lever ett perfekt liv försvinner väl inte frivilligt? Alla har ju sett hur hennes man Vince behandlar henne som en prinsessa och Imogen själv har många gånger sagt hur lycklig hon är. Men ingen vet vad som egentligen har pågått i hemmet och att Imogen har planerat att lämna sin kontrollerande make i åratal.

När hon ser chansen till en nystart lämnar hon allt och bosätter sig i den franska by där hon bodde som barn. Men ska hon kunna börja om på nytt, eller kommer Vince och hans mörka hemlighet att hinna ikapp henne?

Om boken:

Författare: Sheila O’Flanagan
Förlag:
Louise Bäckelin Förlag
Genre:
Feelgood
Antal sidor:
443
ISBN:
9789177990048

Köp här:

Adlibris

Bokus

Livet kan börja

av Sheila O’Flanagan


Imogen lever det perfekta livet. Hon har en nära väninna, en man som behandlar henne som en prinsessa och ett arbete som inte är alldeles för komplicerat. För så mycket mer än så kan man väl inte begära, eller kan man det? Eller kan det som på ytan ser ut att vara så perfekt faktiskt vara något helt annat?

För Imogen rymmer. Hon lämnar allting bakom sig, sin make, sin bästa vän och sin arbetsplats. Hon slänger sin telefon, raderar sitt Facebook-konto och verkställer Planen, den hon har gått och tänkt på i flera års tid. Snart är hon tillbaka där allting började, där Imogen började.

Snart befinner hon sig i en pittoresk liten by i Baskien i södra Frankrike, och sakta men säkert börjar hon bygga upp ett nytt liv. Kommer Imogen äntligen uppfylla alla sina drömmar eller kommer hennes man hitta henne och tvinga med sig henne tillbaka?

Vackra miljöbeskrivningar i en feelgood roman med djup.

Livet kan börja är så mycket mer än den utger sig för att vara. Det är inte en traditionell berättelse om en kvinna som finner en man, en kvinna som behöver hjälp för att överleva, snarare tvärtom. Detta är en berättelse om en kvinna som kan, som tvivlar men överlever. På egen hand. Detta är en berättelse om vänskap, om att inte ge upp, om vikten av att älska sig själv. Alltihop förpackat i en lättsmält liten bok på 443 sidor.


Livet kan börja

Sheila O’Flanagan

Karaktärer
Spänning
Avslut

Sammanfattning

En feelgood berättelse när man behöver något annat att tänka på för en stund. Läs den!

4.5Categories:

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *