Semesterläsning när den är som bäst.

Livet kan börja av Sheila O’Flanagan

Genre – Chick-Lit/feelgood

Boktips Livet kan börja Sheila O'Flanagan
Veckans boktips

Imogen lever det perfekta livet. Hon har en nära väninna, en man som behandlar henne som en prinsessa och ett arbete som inte är alldeles för komplicerat. För så mycket mer än så kan man väl inte begära, eller kan man det? Eller kan det som på ytan ser ut att vara så perfekt faktiskt vara något helt annat?

För Imogen rymmer. Hon lämnar allting bakom sig, sin make, sin bästa vän och sin arbetsplats. Hon slänger sin telefon, raderar sitt Facebook-konto och verkställer Planen, den hon har gått och tänkt på i flera års tid. Snart är hon tillbaka där allting började, där Imogen började.

Snart befinner hon sig i en pittoresk liten by i Baskien i södra Frankrike, och sakta men säkert börjar hon bygga upp ett nytt liv. Kommer Imogen äntligen uppfylla alla sina drömmar eller kommer hennes man hitta henne och tvinga med sig henne tillbaka?

Vackra miljöbeskrivningar i en feelgood roman med djup.

Livet kan börja är så mycket mer än den utger sig för att vara. Det är inte en traditionell berättelse om en kvinna som finner en man, en kvinna som behöver hjälp för att överleva, snarare tvärtom. Detta är en berättelse om en kvinna som kan, som tvivlar men överlever. På egen hand. Detta är en berättelse om vänskap, om att inte ge upp, om vikten av att älska sig själv. Alltihop förpackat i en lättsmält liten bok på 443 sidor.

Glöm inte att titta in nästa väcka för ännu ett veckans boktips!

Categories:

Inga kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »