Scorpion s4e17

Scorpion – Dumbster fire

Sändes i USA den 28e februari 2018

Handling: En viktig upptäckts görs i ett laboratorium lokaliserat långt under markytan, och det är upp till team Scorpion att verifiera den. Men någonting går fel och de stannar kvar alldeles för länge under jorden. Som ett resultat av detta störtdyker dessutom deras IQ och det är nu frågan om de skall lyckas överleva situationen med en normal mans intellekt.

 

Spoiler

 

Jag är såååå trött på de konstanta små pikarna att separera Waige och låta Walter och Florence få en chans. Jag förstår tanken, kanske hade de passat bättre ihop rent intellektuellt, men hade det verkligen fungerat romantiskt? Och framförallt, hur hade det påverkat serien? Jag vet ett STORT antal Scorpionfans som hade gått i taket, och jag är utan tvekan en utav dem! Vi har f-n väntat 4 säsonger på Waige, SKÄRP ER!

För övrigt var det ett avsnitt som alla de andra. Genierna skall lösa ett problem, oväntade och livsfarliga komplikationer uppstår, men Walter och gänget står ändå som segrare i slutändan. Intressant är att det för en gångs skull är Paige och Cabe som har lösningen på problemet, något som inte händer ofta. Det var också mysigt att se en sida av Walter som kanske egentligen inte finns, en sida som hans något mindre intelligenta flickvän uppenbarligen kommer sakna. Vi andra också kanske?

Walter O’Brien

Tilläggas skall också att Scorpion är en utav mina favoritserier, kanske mest för att jag är oerhört fascinerad av Elyes Gabel/Walter O’Brien. Visst förstår också jag att de karaktärer som en skådespelare porträtterar i de flesta fall har en personlighet som är raka motsatsen, men i Walter O’Briens fall är det extremt. Om du någon gång har klickat dig in på Elyes Gabels Instagram kommer du förstå vad jag menar!

Så vad tyckte ni? Var avsnittet bättre och sämre än det brukar, eller höll det kanske ungefär samma höga standard vanligt?

Nästa avsnitt sänds i USA den 5e mars 2018.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »