The Big Bang Theory s11e15

The Big Bang Theory – The Novelization Correlation

Sändes i USA den 1e februari – 2018

Handling: Sheldon är vansinnigt avundsjuk när han får reda på att Will Wheaton är utvald att bli den nya Professor Proton. Efter att ha svalt sin avundsjuka ber han dock Will om en plats i programmet, varpå Will erbjuder Sheldons fästmö Amy Fowler en roll i stället. Penny blir dessutom upprörd när hon inser att Leonards bokkaraktär kan vara baserad på henne.

 

Spoiler

 

Den värsta dagen i Sheldons liv är här, Will Wheaton gör debut som den nya (och förbättrade?) Professor Proton. Ganska snart inser han dock att Will gör ett fantastiskt jobb, och han får svälja sina fördomar. Allas vår favoritnörd är supernöjd över avsnittets utformning och den nya programledaren, men så ringer det på Professor Protons dörr…… WOLOWITZ!

Och jag menar om Wolowitz kan få en plats i programmet, borde inte Sheldon också kunna få det?! Men icke, Amy får förtur och hennes fantastiska sambo och fästman sväljer sin avundsjuka och låter henne lysa! Kan det vara en Sheldon Cooper 2.0 vi tittar på?!

Under tiden har Leonard delat med sig av sitt bokmanus till både Penny och Bernadette, något som naturligtvis inte bådar väl. Penny är övertygad om att den elaka huvudkaraktären är baserad på Bernadette, medan Bernadette ser att det är en solklar Penny… Som en twist visar det sig att den kalla och sexuellt laddade karaktären i själva verket är Leonards avståndstagande mor, en plötslig uppenbarelse som får Leonard att omgående lägga ner sin författarkarriär.. Och kan vi egentligen klandra honom?

Nästa avsnitt av The Big Bang Theory sänds i USA den 1e mars 2018

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »