Nashville s06e7

Nashville – Can’t help but wonder where I’m bound

Sändes i USA den 15e februari 2018

Handling: Maddie åker iväg med Jonah och hans gäng över en helg. Ungefär samtidigt inser Avery att Juliette inte sitter på det flygplan som skulle ta henne hem. Vart håller hon egentligen hus?

 

Spoiler

 

Som ni troligtvis redan förstått har jag något av en crush på Jonah Ford. Min inre tonåring ylar i extas så fort han dyker upp på skärmen. Jag är dock inte så förlorad i hans vackert bruna ögon (jag menar, WOW) som Twig definitivt är i Maddie. Hade det inte varit för att jag redan är så såld på Jonah hade jag verkligen tyckt att hon skulle gett honom en chans. Kanske blir det ändå så i slutändan… Twists och sånt ni vet..

Dessutom är det svårt att inte falla för en så oskyldig karaktär som Twig, och hans ansiktsuttryck när Maddie skall ge honom sitt nummer men blir avbruten av Jonah är bara hjärtskärande.

Ett annat tillägg till Jonah/Maddie/Twig historien är att pojkarna verkligen borde skaffa bättre säkerhet…! Kan det verkligen vara meningen att tonårstjejerna skall ha möjlighet att hänga på popstjärnans bil?! Som förälder hade jag blivit vansinnig, som amerikansk stjärna hade jag varit rädd för att bli stämd…! Fatta vad det hade kostat!

Nästa stora drama står som vanligt Juliette för! Om vi skall vara helt ärliga borde hon ha en egen serie. Kanske skulle man kunna utforska hennes nya liv som hjärntvättad sektmedlem i Bolivia, för det är trots allt det hon är. Och ja, det är synd om Avery. Man kan tycka att han borde ha lärt sig vid detta laget, men ändå, alla vet vi hur svårt det är att ge upp det/den man innerst inne älskar!

Så vad tror vi om nästa avsnitt? Kommer Avery skicka CIA på Darius eller kommer han på något annat sätt försöka få hem sin fru igen? Och kommer Jonah och Maddie leva lyckligt resten av sina liv, eller kommer Jonahs stressiga livsstil och enorma popularitet slutligen sätta käppar i hjulet?

Som vanligt, let med know!

Nästa avsnitt sänds i USA den 22e februari 2018

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »