Nashville s06e3

Nashville – Jump Then Fall

Sändes i USA den 18e januari 2018

Handling: Juliette jobbar vidare med sin självbild och fokuserar all sin uppmärksamhet på sina nya vänner, något Avery kämpar med. Will uppsöker läkaren för sina lite mer intima problem och Deacon fortsätter utforska sitt nya förhållande.

 

Spoiler

 

Om vi skall vara helt ärliga verkar Juliette lyckligare än någonsin, men nu är ju detta en dramaserie, så det finns inte en chans att hon kommer få fortsätta vara det! Jag tror fortfarande på att den här så kallade filosofen/läkaren kommer blåsa henne, men risken är också att Avery kommer få nog och ge sig av. Jag menar, hur mycket tålamod kan en människa egentligen ha?!

Stackars Will säger adjö till sin forna kärlek, men vill han egentligen göra det? Och framförallt, vill Zach egentligen lämna honom? Han ser ju trots allt annat än lycklig och tillfreds ut!
Kommer Will dessutom komma över sitt ”lilla” problem? När han får välja mellan ett välfungerande sexliv och sin kropp väljer han i slutändan kroppen. Är det fåfängan eller kanske något helt annat som styr honom? Oavsett vad är det sjukt imponerande att man kan välja att gå så långt för sitt utseende! (säger hon som är spruträdd!)

Sen har vi Maddie och hennes nya kärlek. Är det någon som tror på det? Visst verkar han genuin och visst sitter även jag och småler för mig själv när de myser till det. Men om vi skall vara helt ärliga, cyniska och vuxna…. Kommer det verkligen hålla?
(Som en sidenote älskar jag verkligen dem tillsammans, helt musikaliskt åtminstone…!)

Sist men inte minst, kommer Daphne någonsin att acceptera Jessie? Hatar hon henne för den hon är eller kanske snarare för den hon inte är? Vad tror vi?

Nästa avsnitt av Nashville sänds i USA den 25e januari 2018

Tidigare inlägg om Nashville hittar du här.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »