Nashville s06e6

Nashville – Beneath Still Waters

Sändes i USA den 8e februari 2018

Handling: Jessie och Deacon försöker ha en mysig kväll ute i Nashville, men de två tonåringarna Jake och Daphne gör det inte direkt lätt för dem. Juliette är en no-show och Gunnar gör bort sig som vanligt!

 

Spoiler

 

Vem hade rätt??!!!! JAAAAAG! Kanske inte om att avsnittet började med Juliette i ett flygplan, men om att hon faktiskt gett sig av. Inte ett knyst har hennes älskade make hört ifrån henne, men som den något godtrogna man han är tar han för givet att hon snart kommer hem igen.. Om hon sen gör det, ja, det är en helt annan fråga..! Vad tror ni?

Gunnar sen! Varför lär sig pågen aldrig? Hur svårt skall det va? Ligg inte med dina bandmedlemmar! Ligg överhuvudtaget inte med människor du faktiskt behöver samarbeta eller forma någon form av vänskapsrelation med vid i ett senare skede…

Och Maddie… Var är Jonah???! I WANT JONAH! (Bara en parentes liksom…)

Goda nyheter är att Jessie och Daphne plötsligt kommer överens. Det enda som krävdes var ett allvarligt samtal och lite blöta tårar, och den tidigare så avståndstagande fjortonåringen smälter som smör i solsken! Kanske har Deacie (Jesson?)en chans ändå?!

Som sagt, vad tror ni? Har jag missat något? Vem är den bästa karaktären i Nashville just nu och är det någon vi saknar från tidigare säsonger? Let me know!

Nästa avsnitt sänds i USA den 15e februari 2018

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »