Nashville s06e8

Nashville – Sometimes you just can’t win

Sändes i USA den 22e februari

Handling: Daphne trotsar Deacons order och anmäler sig till en talangtävling i Nashville. Med Juliette kvar i Bolivia tar Avery ett oerhört svårt beslut, ett beslut han kommer vara tvungen att leva med för resten av sitt liv. Scarlett bjuder med sitt nya projekt Sean till en lokal spelning.

 

Spoiler

 

Är det bara jag som saknar Scarletts hår?! Jag vet att det försvann av en oerhört beundransvärd anledning, men det innebär inte att det inte känns fel. Eller så är det bara det faktum att jag hade kunna döda för hennes långa, tjocka, lockar! (Eller ja, bryta ett finger eller två..)

Handen upp ni som tycker att Avery tar helt rätt beslut! Det är dags nu, ingen kan anklaga honom för att ha gett upp i förtid. Juliette må vara rik och berömd, men den kvinnan är inte direkt lätt att leva med! Å andra sidan, den Juliette vi såg i Bolivia var ju faktiskt inte den popstjärna vi lärt oss älska (och hata)! Kommer hon tillbaka tro, och kommer hon isåfall tillbaka med Darius vid sin sida? Tan tan taaaaa, the drama!

Och sen Daphne.. Vilken röst den tjejen har.. Om ni inte har kollat in de båda systrarna på youtube, så gör det! Hon kommer utan tvekan att gå långt, oavsett om hon satsar på musiken eller skådespeleriet.. Karaktären Daphne har dock ställt till det något.. Är det bara jag som misstänker att Jessies x-man kommer försöka utnyttja Deacons ”utbrott”? Till exempel genom att försöka signa Daphne..

DRAMA!

Denna fantastiska serier har nu uppehåll, men den 7e juni kommer den tillbaka igen med mängder av musik, kärleksförhållande och kanske några svar på mina spekulationer!

Längtar vi?!

Tidigare inlägg om Nashville hittar du bland annat HÄR

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »