Nashville S06E2

Nashville – Second Chances

Sändes i USA den 11e januari 2018

Handling: Den amerikanska staden Nashville stoltserar med talangfulla människor i mängder, men det är inte bara talang som frodas här. Innanför stadens gränser ryms nämligen också en hel del tragedier, kärlekshistorier, vänskapsrelationer och mycket annat. I detta avsnitt försöker Juliette hitta sig själv, medan Deacon tar det första steget i sitt nya liv.

 

Spoiler

 

Seriöst! Juliette, spring! Till och med jag kan se att den där ”psykologen” är ute efter att blåsa dig! 30 procent av din inkomst för att få lov att vara med i deras lilla grupp? Det enda de är ute efter är dina pengar och ditt namn! Uppsök en riktig psykolog istället, ägna dig åt någon form av volontärarbete, lär känna helt vanliga människor i samma sits och behåll din lön! Det är mitt tips!
Tilläggas skall väl också att de enda som faktiskt älskar dig, och vill dig väl, är din familj. Definitivt inte en helt okänd man som enbart är ute efter dina pengar! Kom igen kvinna, tänk!

Och sen har vi Deacon och hans nya flamma Jessie. Stackars den kvinna som på något vis skall försöka fylla Raynas skor. Hur skall hon någonsin kunna leva upp till alla de krav som onekligen kommer ställas på henne? Eller är jag helt ute och cyklar här? Drömmer ni om att få spendera en natt med den skönsjungande Deacon eller hade ni så fort det bara går sprungit åt andra hållet?

Nästa avsnitt av Nashville sändes i USA 18 januari 2018

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »