Mom and Dad (film)

Mom and Dad

Premiär i USA den 19 januari 2018

Handling: Ett mystiskt virus slår till i USA och förvandlar älskvärda föräldrar till ondskefulla mördare. Det märkliga är att det bara är deras biologiska barn som bör vara oroliga, alla andra är säkra! Kommer barnen klara sig undan sina föräldrars nya personligheter eller kommer USA ganska snart vara ett land utan framtid?

Spoiler

 

Ahhhhhh! Jag AVSKYR filmer utan slut! Så, så har jag det sagt! Framförallt filmer som uppenbarligen inte kommer få, eller förtjänar, en uppföljare.

(och andra sidan satt jag också och svor över den första Sagan om ringen filmen, när jag efter ett antal låååååånga timmar insåg att berättelsen inte var slut trots att filmen var det! SUCK!)

Jag var helt säker på att Mom and Dad skulle sluta när föräldrarna vaknade upp från sina mordtankar med världens ångest, men tji fick jag. Jag trodde till och med att trailern hintade om det, men tydligen hade jag fel.

I allafall.. Är jag den enda som undrar hur pojkvännen Damon lyckas överleva? Inte nog med att han blir brutalt nerslagen av en aggressiv Caige, han får dessutom en galge genom kinden och kastas ner för en hög trappa. Till råga på allt smäller han i nacken i en fåtölj vid landningen, ändå dyker han upp en stund senare som en mäktig riddare utan häst.

Å andra sidan, om Cage kan överleva den där explosionen utan mycket annat än en brännskada, så kan Damon överleva precis vad som helst!

Som vanligt gör Cage ett fantastiskt jobb med sin rollfigur och Blair är inte speciellt långt efter. Filmen i sig är väl kanske inte ett mästerverk, men den är helt klart värd att titta på. Troligtvis är det ett sådant verk man antingen hatar eller älskar. Som sushi ungefär..

Mom and dad

Tittut!

 

Detta är inte en skräckfilm, snarare är det en mörk komedi som försöker vara någotsånär obehaglig. Perfekt för dig som gillar mörka filmer men inte vill spendera hela kvällen med händerna för ögonen. Om du är ute efter ett mästerverk bör du dock leta vidare!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »