Marauders (film)

Marauders

Släpptes i USA den 1e juli 2016

Handling: När en bank rånas på ett effektivt sätt pekar alla bevis mot bankens rika och mäktiga ägare. Men när de brutala rånarna räddar livet på en skadad säkerhetsvakt börja CIA ana ugglor i mossen. Varför väljer man att brutalt mörda anställda i den första banken och senare rädda livet på en till synes obetydlig vakt?

 

Spoiler

 

Som ni kanske har märkt varierar min filmsmak något så oerhört. Detta är nämligen inte vare sig en kärleksfilm eller en tonårsfilm, snarare tvärtom. Den är mörk, spännande och vid tillfällen ganska blodig.

Att jag denna överhuvudtaget berodde helt och hållet på att både trailern och reklamaffischerna stoltserar med Bruce Willis. Det finns nämligen vissa skådisar som kan göra vilken film som helst sevärd, och Willis är definitivt en utav dem. Tyvärr verkar den stora skådisens namn vara mer en lockvara än någonting annat. Missförstå mig inte, Brucan är definitivt med i filmen, det är trots allt på grund utav hans handlingar som rånen överhuvudtaget inträffar. Men trots att han har en så central roll syns han alldeles för lite.

Med det sagt är det ändå en riktigt bra film!

Christopher Meloni gör rollen som hårdnackad agent alldeles lysande, och inte långt därefter har vi Johnathon Schaech som den korrumperade och oerhört sorgliga polisen Mims. Twisten kommer när det visar sig att den nybakade CIA-agenten Wells, spelad av Adrien Grenier, är boven alla letar efter!

Filmen är utan tvekan sevärd, oavsett om Brucan dyker upp eller inte!

FUN FACT

På det soffbord Brucan attackerar med ett basebollträ ligger det ett flertal tidningar. När han slår sönder bordet är tidningarna plötsligt borta!

VOILA! Where did they go?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »