Jane the Virgin s04e10

Jane the Virgin – Chapter Seventy-four

Sändes i USA den 9e februari 2018

Handling: Efter att ha blivit inseminerad av misstag är Jane the Virgin nu mamma till en underbar liten pojke. När vi nu har kommit så långt som till säsong fyra har Jane både hunnit gifta sig med sin älskade fästman Michael, förlora honom, ge ut en bok samt förälska sig i Rafael, pappan till sonen Matteo. Mamma Xiomara har äntligen fått gifta sig med sin Rogelio och mormor Alba undrar om beslutet att tacka nej till Jorges frieri var ett stort misstag!

 

 

Snacka om att vända på könsrollerna! Redan de första minuterna får vi se Jane gå loss på Rafael i bilen, något vi kanske inte riktigt kan klandra henne för. Att det sedan är han som sätter stopp för det hela är båda beundransvärt och något förvånande. Hatten av för honom, men hatten av för Jane som inte är rädd för att ta det hon vill ha! Fram för fler sådana kvinnor!

Något som kanske inte är lika lyckat är Janes samarbete med Petra. Men, om vi skall vara ärliga, vem kunde inte förutspå det?! Det faktum att Petra dessutom har lite problem med lagens långa arm gör väl inte henne på bättre humör direkt, och det faktum att de två kvinnorna är varandras raka motsatser bäddar väl kanske för en smärre katastrof! vad tror ni? Kommer Petra och Jane ro i land hela bokprojektet, eller kommer vi få se dem i ännu en brottningsmatch liknande den de hade om Rafael?

Vem döljer sig i andra änden?

Det stora mysteriet för närvarande måste väl ändå Petras advokat Jane Ramos stå för! Vem är det egentligen hon skickar meddelande till, och är det J.R eller den hemliga avsändaren som planterar de avslöjande skruvarna i Petras byrålåda? Har du en teori du vill dela med dig av eller vill du kanske bara diskutera den magiskt heta duschscenen mellan hunken Rafael och allas våran favoritförfattare Jane får du mer än gärna göra det i kommentarerna!

Nästa avsnitt av Jane the Virgin sänds den 2e Mars!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »