Crasch Pad (film)

Crash Pad

Sändes i USA den 26e september 2017

Handing: En ung romantiker förälskar sig i en äldre kvinna, men får snart veta att hon redan är gift. Hjärtekrossad beslutar han sig för att pressa henne på pengar, något som kanske hade kunnat gå om hennes man inte fått reda på det… Och han, han är förbannad..!

 

Spoiler

 

Jag har sett många fruktansvärt dåliga filmer, och detta är inte en utav dem. Men jag skall vara helt ärlig och säga att det inte är en utav de bättre heller.

Skådespelarna sköter sina roller väl, men alltihop faller ändå bara såååå platt! Jag trodde personligen att det skulle vara en komedi, och det är det nog också, men det var inte många skratt som undslapp mig. Visst är den väl lite smårolig på sina ställen, men jag hade nog ärlig talat ägnat mina 93 minuter åt något helt annat!

En stort eloge till Domhnall Gleeson dock, skådespelaren som porträtterar den unga romantikern Stensland. Om det inte vore för hans röda hår och märkliga uttalande hade jag somnat långt innan den bedragna maken slutligen får sin hustru åter.

(Om du är ett fan av Vampie Diaries kan det vara värt att notera att Nina Dobrev (Elena) har en mindre roll i filmen. Se den dock inte enbart för hennes skull, så framträdande är hon nämligen inte. )

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »