A country wedding (film)

A country Wedding – Sealed with a kiss

Direkt till tv den 27e juni 2015

Handling: Bradley har lämnat sin lilla hemstad bakom sig och gjort karriär som countrysångare i både Nashville och LA. Nu är han förlovad med en berömd filmstjärna och bröllopet närmar sig med stormsteg. Som ett sista steg att göra slut med sitt förflutna väljer han att åka tillbaka till den lilla byn och sälja sina bortgångna föräldrars hus. Väl hemma inser han det som så många andra insett före honom; Borta bra, men hemma bäst.

 

Spoiler

 

Hallmark, romantik och Jesse Metcalfe. Ärlig talat, kan det bli mycket bättre? Bara titta på honom..

Bildresultat för jesse metcalfe a country wedding

Seriöst….

I alla fall.. Den forna småstadskillen kommer tillbaka till den by han växte upp i och inser att den spinkiga flicka han en gång kallade sin bästa vän inte längre är lika spinkig. Istället har hon växt upp till en vacker ung kvinna med ett stort hjärta för misskötta hästar.

Hon är dessutom den raka motsatsen till hans oerhört glamorösa kändisfästmö, som, under tiden Bradley tar avsked av sitt gamla liv, gör upp planer för det enorma bröllop de lyckliga tu kommit överens om att de aldrig skall ha.

Personligen ser jag denna film enbart för Jesse Metcalf, men det är ju jag.. Det är inget mästerverk i sig, inga Oscars nomineringar här inte, men det är en mysig berättelse om familj, vänner och det trivsamma småstadslivet.

Om du gillar djur, countrymusik och romantik i lantliga miljöer är detta definitivt en toppenfilm!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »