Nashville s06e5

Nashville – Where the Night Goes

Sändes i USA den 1e februari 2018

Handling: Deacon och Jessie skall äntligen spendera en efterlängtad natt tillsammans, men är det egentligen okomplicerat? Jonah gör allt för att övertyga Maddie om att det är henne han vill vara med och Juliette får rådet att lämna Nashville för Bolivia.

 

Spoiler

 

Ohhhhhhhh vad jag hoppas att Jonnah är geniun! Snälla, snälla, snälla! Hjärtat på min inre fangirl slår dubbelslag! Som jag önskar att jag var tjugo igen, utan några direkta bekymmer, och upplevde den egentligen ganska okomplicerade kärleken!!
Men ja.. dramaserie.. Mia dyker väl snart upp som ett brev på posten!

Deacon, Deacon.. Är det någon som förtjänar lite lycka i livet så är det väl han. Jessie är kanske ingen Rayna, men det behöver hon ju å andra sidan inte vara heller.. Vi får väl se vart det bär av, Daphne verkar ju inte ha någon jättepanik över det längre i allafall!

Och sen är det Juliette, som vanligt….. Hur mycket skall vi slå vad om att hon sitter på ett plan till Bolivia när Avery går runt i huset och letar efter henne?! Jag sätter allt jag äger och har, vilket för all del inte är sååå mycket, på att nästa avsnitt öppnar med den blonda sångerskan på ett plan. Eventuellt sidan om den manipulerande Darius..
Ja, självklart skall hon hitta sig själv, självklart förtjänar hon att må bra, och självklart skall Avery stötta henne allt han kan.. Men sen är det ju också så att hon råkar ha en dotter. Finns det kanske inga behövande barn på hemmaplan som förtjänar lite extra kärlek? Bolivia, really?!

Och vad tror vi om den nya konstellationen boyband plus sångerska? Vem kommer få ihop det med vem?

Nästa avsnitt sänds i USA den 8e februari 2018

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »