Nashville s06e4

Nashville – That’s my story

Sändes i USA den 25e januari 2018

Handling: Juliette tar ännu ett steg på den väg Darius har pekat ut åt henne. Samtidigt satsar Avery, Gunnar och Will på en karriär som pojkbands-musiker. Början till en vänskap verkar också uppstå mellan Daphne och Jake.

 

Spoiler

 

Snälla, låt oss prata om Darius. Om det inte har varit sektvarning på honom innan, så är det definitivt det nu! Jag menar, 30 procent av din lön säger en hel del, men samtidigt kan man (kanske) komma undan med att kalla det hyra för att få bo på området..
Men ärlig talat, att låta en patient få återuppleva sitt mest undanstoppade och gömda minne inför flera åskådare kan väl kanske tyckas vara lite väl magstarkt! Vi kan väl hoppas att Juliette hade sinnesnärvaro nog att tvinga alla närvarande att skriva under någon form av sekretessavtal, annars kan det nog bli jobbigt längre fram!

Med det sagt är det svårt att inte känna sympati för henne, något som för mig hela tiden kommit och gått, och det skall bli intressant att se hur manusförfattarna fortsätter hennes berättelse.

Will, Avery och Gunnar då? Hemskt ledsen, men gamla NSYNC klassiker som Tearin’ upp my heart kanske inte riktigt är deras grej… Eller vad säger ni? Hoppas ni på en framtida tolkning av As long as you love me kanske eller är ni nöjda med Gunnars lite småsorgsna låtval?

Nästa avsnitt sänds i USA den 1e februari 2018.

Tidigare inlägg om Nashville hittar du HÄR

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »